Veel gestelde vragen

[tabby title= "Staat uw vraag hier niet bij?"] Wij staan u graag telefonisch te woord. Uiteraard geheel vrijblijvend.
[tabby title= "Is er een wachttijd voor het trimmen van mijn hond?"]
Nee, wij proberen over het algemeen (afhankelijk van uw en onze agenda) uw hond binnen 10 dagen te trimmen.
[tabby title= "Hoe wordt mijn hond getrimd?"]
Uw hond wordt getrimd zoals u dat wil. Dit kan zijn precies volgens de rasstandaard, een beetje korter of langer of gewoon lekker makkelijk. Belangrijk is dat u u uw wensen bij ons kenbaar maakt.
[tabby title= "Kan ik pinnen bij trimsalon Barneveld?"] Ja, u kunt bij ons pinnen of contant betalen.
 
[tabby title= "Waarom ben ik bij jullie aan het juiste adres wat betreft de hondenschool?"] Wij geven geen saaie lessen. Bij ons is elke les leuk en anders. U traint op individueel niveau. U kunt met elke cursus starten wanneer u wilt en hoeft niet onnodig te wachten. Bij tijdig afmelden schuift uw les door. Wij zijn gediplomeerd en geven les op een verantwoorde en diervriendelijke manier met aandacht voor hond en baas. En misschien wel het allerbelangrijkste: wij hebben oog voor u en uw hond en nemen daar de tijd voor!
 
[tabby title= "Wanneer start de cursus?"]
Op elk gewenst moment. Het is in onze ogen jammer te moeten wachten met een cursus als u eraan toe bent om met uw hond te gaan trainen. Bij ons traint u op individueel niveau. Heeft u een zeer intelligente hond of zelf meer ervaring, dan hoeft u niet te wachten op honden die een oefening nog niet onder de knie hebben. Andersom geldt dit ook, u hoeft zich niet ongemakkelijk te voelen als uw hond een oefening nog niet onder de knie heeft. In onze ogen heel gewoon: iedere hond is anders, zelfs honden van hetzelfde ras.
Een overzicht van de cursustijden vindt u hier
 
[tabby title= "Zijn er theorieavonden bij de hondenschool?"]
Nee, wij vertellen u de benodigde theorie tijdens de praktijk. Wij denken dat u op deze manier de informatie krijgt die u nodig heeft. Uit onderzoek is gebleken dat mensen ook beter onthouden en leren op deze manier. Maar het allerbelangrijkste vinden wij dat deze manier veel leuker is dan saai in de schoolbanken zitten zonder hond.
 
[tabby title= "Als ik een keer ziek ben of ik kan niet, ben ik dan mijn les kwijt?"] Nee, mits u zich tijdig afmeldt (24 uur van te voren). Uw les komt in dat geval niet te vervallen. Het is ook mogelijk om op een andere tijd of een andere locatie uw les in te halen, in overleg.
[tabby title= "Hoe kan ik betalen (hondenschool Barneveld Stroe)?"] U krijgt na het invullen van het inschrijfformulier automatisch een factuur thuisgestuurd. Deze dient u binnen 14 dagen te betalen en uiterlijk voor aanvang van de cursus. Dit kan per bank of via pin of contant voor of na de les.
 
[tabby title= "Is het trainen met de clicker verplicht?"] Nee. De clicker is een goed hulpmiddel voor uw hond, maar mocht u desondanks liever geen gebruik willen maken van de clicker, dan is dit geen enkel probleem.
 
[tabby title= "Als het slecht weer is, gaat de training dan door?"] Van een beetje regen krijgen we niets en dan gaat de training gewoon door, het is tenslotte ook fijn als uw hond luistert als het minder weer is. Als het te slecht weer is zullen wij u persoonlijk benaderen (telefoon, whatsapp, sms, e-mail) om aan te geven dat de les niet door kan gaan. U bent deze les niet kwijt.
 
[tabby title= "Wordt er in de vakanties getraind?"] In principe trainen we door, dit is afhankelijk van de opkomst en de agenda van de instructeur. Mocht de les niet door gaan, bent u deze niet kwijt.
 
[taby title="Ik kan niet op de aangegeven cursustijden trainen, wat zijn de mogelijkheden?"] Laat ons dit gerust weten. Wellicht is priveles iets voor u.
 
[tabby title= "Hoe werkt gedragstherapie?"]We maken een afspraak bij u thuis en aan de hand daarvan zal in overleg met u een trainingstraject in werking worden gezet worden. Dit is mogelijk in Barneveld, Voorthuizen, Kootwijkerbroek, Stroe, Lunteren en omgeveving.
 
 
[tabby title= "Staat uw vraag hier niet bij?"]
Wij staan u graag telefonisch te woord. Uiteraard geheel vrijblijvend.
[tabbyending]