Cursusaanbod

U kunt op elk gewenst moment beginnen met een cursus!

Puppycursus

Socialisatie en basisoefeningen staan in deze cursus centraal. Onze doelstelling is om te komen tot een vriendelijke en sociale hond waarbij de eigenaar het gedrag begrijpt en erkent. Hierdoor kunt u een stabiele relatie met uw viervoeter opbouwen.

Deze cursus wordt zowel in Stroe als in Barneveld gegeven. De kosten bedragen per 12 lessen € 100.-*

 

Combicursus

Tijdens deze cursus staan het verbeteren van de basisoefeningen en het aanleren van nieuwe disciplines centraal. Het blijven stimuleren van het sociaal karakter vormt de basis. 
De helft van de les bestaat uit gehoorzaamheidstraining, de andere helft van de les maakt u kennis met diverse andere takken van de hondensport.

Deze cursus wordt zowel in Stroe als in Barneveld gegeven. De kosten bedragen per 12 lessen € 100.-*

Behendigheidscursus/agility 

Agility, ook wel behendigheid genoemd, is een vorm van hondensport waarbij de hond zo snel mogelijk en zonder fouten een parcours moet afleggen. Wij bieden behendigheidscursussen aan voor beginners en voor gevorderden. 

De cursus is geschikt voor iedereen die actief met zijn hond bezig wil zijn. De leeftijd van de hond dient minimaal 10 maanden te zijn. De hond moet de commando's zit, los en hier redelijk kunnen uitvoeren. De bouw van de hond dient geschikt te zijn voor rennen en springen en de hond dient sociaal gedrag te tonen naar mensen en andere honden.

Deze cursus wordt zowel in Stroe als in Barneveld gegeven. De kosten bedragen per 12 lessen € 100.-*

Flyball/Fun/gehoorzaamheid

Flyball bestaat, simpel gezegd, uit vier hekjes, een ballenapparaat, een balgekke hond en een enthousiaste baas. De hond wordt geleerd om zo snel mogelijk via de 4 hekjes naar het apparaat te gaan, het apparaat te bedienen zodat de bal tevoorschijn komt en daarna weer vliegensvlug via de hekjes naar de baas terug te racen. Flyball is een teamsport, maar iedere combinatie krijgt individueel les.


Deze cursus wordt zowel in Stroe als in Barneveld gegeven, mits er voldoende aanmeldingen zijn. De kosten bedragen per 12 lessen 100.-*

Canicross Barneveld kb

Canicross

Canicross is samen met je hond hardlopen op, meestal, onverharde paden. De hond trekt jou vooruit. Dat betekent dat je een hogere snelheid kan lopen dan wanneer je zonder hond gaat hardlopen. Hierbij vorm je samen met je hond een team. Behalve dat je op deze manier werkt aan de onderlinge band tussen jou en je hond, werk je ook nog eens aan je eigen conditie en kan je hond zijn energie goed kwijt. Een leuke bijkomstigheid is dat de meeste honden het erg leuk vinden om te doen. 

Deze cursus wordt in Barneveld gegeven. De kosten bedragen per 12 lessen € 100.-*

Privéles

Persoonlijke aandacht staat centraal. De training wordt gegeven in uw eigen omgeving en kan aangepast worden op uw agenda.

De kosten zijn € 25.- per les van 30. min.*

 

* Bent u verhinderd of laat het weer het trainen niet toe, geen nood: als u op tijd afmeldt, schuift uw les door.

Hondenschool Happy Dog traint op zaterdag in het Schaffelaarse bos in Barneveld, op woensdag in de indoortrainingshal van het Groenhorst en op donderdagavond in Stroe (9 min. rijden vanuit Barneveld en 5 min. rijden vanuit Kootwijkerbroek en Voorthuizen).

Heeft u interesse in een cursus of wilt u zich opgeven neemt u dan vrijblijvend contact met ons op:
06-22821462.